Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΝΕΟ ΘΑΥΜΑ-ΤΡΟΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.

από ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ / ELDER PASTITSIOS, Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012 στις 7:46 μ.μ. ·
Πριν από μια εβδομάδα, άγγελος κυρίου έστειλε μήνυμα εις το +ιερό+ ταχυδρομείο μου, κάνοντας μου ξεκάθαρη την επιτακτική ανάγκη για ένα νέο θαύμα, που θα ενισχύσει την ορθόδοξη πίστη μας και θα δώσει ένα γερό χτύπημα στα τσιράκια της νέας τάξης.


Με ταπείνωση αλλα και με πόνον επειδή δε το είχα κάνει νωρίτερα όπως όφειλα εις τον Ύψιστο, αποδέχθηκα αμέσως το ιερό τούτο κάλεσμα.




Πήρα λοιπόν 5-6 παλιά θαύματα που είχα κάνει.Τα τοποθέτησα μέσα εις το αναδευτήριο (μπλέντερ) και αφού τα ανακάτεψα καλά, εποίησα το νέο μου θαύμα που έλαβε χώνρα εις τας όμορφας και γραφικάς Σέρρας.Το θαύμα έχει ως εξής:






Το θαύμα ήταν έτοιμο και με λίγη πίστη πέρα για πέρα αληθινό.Τώρα έπρεπε να το στείλω σε όλα τα έγκυρα ορθόδοξα,πατριωτικά,ουφολογικά και λιακοβαρεμένα blogs.Οι ώρες της νέας τάξης άρχισαν να μετράν αντίστροφα.
Το θαύμα πρωτοδημοσιεύθηκε στο ορθόδοξο blog ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ.





Μέσα σε μια μέρα το θαύμα έγινε ανάρπαστο σε όλες τις ορθόδοξες σελίδες που λόγω εξοικονόμησης χώρου δε θα τις παραθέσω όλες











Το θαύμα το προώθησαν και σερραϊκά blogs.



πιάσε γκόμενα Σερραία για να αγιάσει και η παρέα

Τα νεοναζιστικά blog δώσαν και αυτά το παρόν αλλά αυτός που πάντα ξεχωρίζει είναι ο ορθόδοξος σαβουροφάγος νεοναζί hellas-vothrodoksy







Επίσης και τη δική τους χείρα βοηθείας έδωσαν παραδοσιακά πατριωτικά σκουπιδοφάγα blogs όπως τρομακτικό,πριονοκορδέλα κτλ.


ακόμα και ποδοσφαιρόφιλα


Καλά του συγκεκριμένου του είχα μαρτυρήσει μερικά προγνωστικά και από τότε νιώθει ότι μου χρωστάει χάρη ο ευλογημένος.
Τέλος πρέπει να ομολογήσω πως δε μας ξέχασαν ούτε οι αντινεοεποχίτες σύντροφοι του φατσοβιβλίου.








Για περισσότερη διασκέδαση κάντε μια αναζήτηση στο google.
Λοιπόν λαμόγια της νέας τάξης ο Γέροντας είναι εδώ και κάνει ότι θαύματα γουστάρει και όποτε γουστάρει.Θα πάρουμε τη Μπόλη,θα εξαφανίσουμε όλη την Τουρκιά και η νέα ελληνορθόδοξη διαγαλαξιακή παντοκρατορία σύντομα θα είναι  γεγονός.
Τα γένια μας +ευλόγησον+


UPDATE*
H ιστορία μας έγινε και βίντεο στο youtube

το οποίο δυστυχώς κατέβηκε και αντικαταστάθηκε απο αυτό.

Αργότερα κατέβηκε και αυτό και ο νεοναζί φίλος μας (http://www.youtube.com/AnonWarrior1) έκλεισε το κανάλι από τη ντροπή του.

UPDATE 2*
Τελικά δε μας ξέχασε ούτε η αγαπημένη μας εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: