Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ-TONINO CAROTONE-ΣΤΑΡΟΒΑ & ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΜΗ.

 Περίπου 1200 άτομα, απόλαυσαν χτες το βράδυ στην παραλία Λουτρού στην Σάμη, τους Λ. Μαχαιρίτσα,Tonino Carone, Δ. Σταρόβα και  Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, σε μια όμορφη συναυλία.  Ο Δημήτρης Σταρόβας ήλθε στην Σάμη ακολουθώντας το δρομολόγιο... Κυλλήνη-Ζάκυνθος-Πεσσάδα-Σάμη!!!


Πολύς ο κόσμος, ιδιαίτερα νεολαία, που χόρεψε και τραγούδησε ρυθμούς και τραγούδια των καλλιτεχνών. Με ιδιαίτερο στυλ αλλά και μπρίο, ο Tonino Carotone, έκανε αρκετούς να χορέψουν στους ρυθμούς των τραγουδιών του. Ο Σταρόβας με τις παρλάτες του και την κιθάρα του, ο Μαχαιρίτσας με ένα ποτ-πουρί τραγουδιών του, ο Α. Κωνσταντόπουλος ( μια ορχήστρα μόνος του )!!! συνετέλεσαν να γίνει μια από τις καλύτερες συναυλίες που έχουν δοθεί στην Σάμη.
Προς το τέλος της συναυλίας, στην σκηνή ανέβηκε και τραγούδησε μαζί με τον Μαχαιρίτσα, ο Νίκος Αλιάγας που κάνει διακοπές  στο νησί μας.
Στον χώρο της συναυλίας  είδαμε τους... Σάββα Σαβαόγλου, Σοφία Λουκέρη, Άγγελο Κωνσταντάκη, Παναγή Δρακουλόγκωνα, Μάκη Φόρτε, Γιώργο Αποστολάτο ( πρόεδρο του συλλόγου ¨Αιγιαλός¨της Σάμης ), Κώστα Πετράτο, Πάνο Βαρδάκο, Μάκη Γεωργόπουλο ( μαέστρο της φιλαρμονικής Σάμης ¨Θέμος Αμούργης¨).










Δεν υπάρχουν σχόλια: