Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Με άρτια διοργάνωση και αρκετό κέφι, ο χορός του Α.Ο.Σάμης!



Ήταν ομολογουμένως, μια πολύ καλή εκδήλωση, ο χτεσινός χριστουγεννιάτικος χορός του Α.Ο.Σάμης! Με άψογη οργάνωση, εκπληκτικά γρήγορο σέρβις και την ορχήστρα των "Αθανάτων" από το Ληξούρι, ο κόσμος που παραβρέθηκε και ιδιαίτερα όσοι έμειναν μέχρι νωρίς τις πρωινές ώρες, πέρασαν ένα πολύ ευχάριστο βράδυ!
Η λαχειοφόρος αγορά, με λίγα αλλά εκλεκτά δώρα και η γρήγορη διεκπαιρέωσή της, έδωσα χαρά στους κερδισμένους της βραδιάς! Ο Πρόεδρος Νίκος Ρασσιάς, τα παιδιά του Συλλόγου και οι μητέρες των παιδιών που βοήθησαν, πρέπει να νιώθουν πολύ υπερήφανοι/νες, για το χτεσινό αποτέλεσμα!!
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης, είπε πως ευελπιστεί, με την αρχή του πρωταθλήματος από τη νέα χρονιά, η ομάδα να παίζει στο δικό της γήπεδο στο Καραβόμυλο. Ανακοίνωσε, επίσης, μια σπουδαία πρωτοβουλία του Α.Ο.Σ. Την ίδρυση τράπεζας αίματος!! Όσοι επιθυμούν και μπορούν, μπορεί να προσφέρουν αίμα για την τράπεζα, στο Κέντρο Αιμοληψίας στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Αργοστολίου.
Από τους Αιρετούς, το παρών έδωσαν οι πρόεδροι των Τ.Σ. Σάμης και Καραβομύλου κ.κ. Γαβριήλ Ρασσιάς και Βασίλης Μωραίτης.
Ακολουθούν φωτογραφίες από τη χτεσινή εκδήλωση.
Κλικ στη πρώτη εικόνα, για να δείτε όλες τις υπόλοιπες σε σειρά και σε μεγέθυνση.
Αργότερα θα ανεβάσουμε και σχετικά video.