Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Αναβλήθηκε η δίκη για την πεζογέφυρα του παραλιακού, Σάμης - Καραβομύλου.

Αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης για τη πεζογέφυρα του παραλιακού Σάμης - Καραβομύλου, έδωσε σήμερα το δικαστήριο. Ως νέα ημερομηνία εκδίκασης ορίστηκε η 27/11/2017. Την αναβολή ζήτησε, συνήγορος κατηγορουμένου και συμφώνησε και ο συνήγορος του Αντιδημάρχου Δ. Λυκούδη.
Νωρίτερα στη πλατεία Δικαστηρίων, συγκεντρωμένοι κάτοικοι από Σάμη, από Καραβόμυλο ( ελάχιστοι!!!), μαθητές των Γυμνασίου και Λυκείου Σάμης και όλοι οι Σύλλογοι της περιοχής, με πλακάτ και συνθήματα, απαίτησαν "τέρμα πια η κοροϊδία" και "να φτιαχτεί η γέφυρα αύριο".

Σε ανοικτή συνέλευση που έγινε, στον χώρο,  αποφασίστηκε, ""Κλείνουμε τα ταμεία των σπηλαίων από τη πρώτη μέρα λειτουργίας τους. Να  απαιτήσουμε να φτιαχτεί ΑΥΡΙΟ η γέφυρα και να μπει τέλος στην κοροϊδία των κατοίκων της περιοχής".  Το παρών εκτός των προαναφερομένων, έδωσε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σάμης με την "Ανεξάρτητη Κεφαλονιά", Θοδωρής Φλωράτος, ο οποίος πήρε και τον λόγο και ζήτησε, δυναμική αντιμετώπιση του ζητήματος ( θα ακολουθήσουν σχετικά video, από τη συγκέντρωση και τις ομιλίες.  ) Το πρόβλημα που πρέπει όμως να αντιμετωπιστεί και άμεσα μάλιστα, είναι τι θα γίνει με την διέλευση των τουριστών και των ντόπιων από τον πεζόδρομο, αφού η γέφυρα είναι πλέον κλειστή!! Σε τέσσερις ημέρες, αρχίζει η τουριστική περίοδος.  Από που θα περνούν οι πεζοί επισκέπτες της Μελισσάνης, του Καραβομύλου και οι πελάτες των ξενοδοχείων της περιοχής; είναι ένα σοβαρό πρόβλημα, που καλείται η Δημοτική Αρχή, να δώσει άμεσα λύση. 
Θα ακολουθήσει σε νεώτερη ανάρτηση και δεύτερο video από τη σημερινή κινητοποίηση. 
Τάσος Καβαλλιεράτος.