Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Αντιφασιστική συγκέντρωση 27-4-2017 Εφετείο Αθήνας Δίκη Χρυσής Αυγής

Η Μαύρη επέτειος για τα 50 χρόνια της χούντας του 1967 μας υπενθυμίζει την λυσσαλέα επίθεση με εξορίες φυλακίσεις και εγκλήματα κατά του εργατικού κινήματος και της αριστεράς.
Οι συνεχιστές της χούντας συνεχίζουν και σήμερα τα εγκλήματά τους με ξενοφοβικό μίσος, ρατσισμό, τραμπουκισμό, φτάνοντας και στο έγκλημα του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα!!! 

Επιβάλλεται  το αντιφασιστικό εργατικό κίνημα με την δράση του να απομονώσει από κάθε χώρο το μόρφωμα των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής με αγωνιστικές πρωτοβουλίες και με απαίτηση την ΔΙΚΗ – ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Η ΠΕΝΕΝ δίνει καθημερινά μάχη για να απομονωθεί από τα Συνδικάτα, τους χώρους δουλειάς ιδεολογικά και πολιτικά η Χρυσή Αυγή έτσι ώστε και δικαστικά να υποστούν τις συνέπειες της εγκληματικής τους δράσης.
Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ απευθύνει πλατύ κάλεσμα σε όλα τα εργατικά Συνδικάτα, τις αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές Συλλογικότητες να πάρουν μέρος στην αντιφασιστική συγκέντρωση την Πέμπτη 27/4/2017 στις 8.30 π.μ στο Εφετείο Αθηνών (Λεωφόρος Αλεξάνδρας) στην έναρξη της δίκης των φασιστών της Χρυσής Αυγής.
Για την ΠΕΝΕΝ
           Ο Πρόεδρος                                             Ο Γενικός Γραμματέας
Νταλακογεώργος Αντώνης                      Κροκίδης Νίκος