Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 στην Κέρκυρα, από την ΠΙΝ και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών “Ηλίας Πολίτης”




Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Ηλίας Πολίτης» και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, πραγματοποιούν Εθελοντική Αιμοδοσία την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 στις 10:30πμ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Κέρκυρας (ισόγειο πρ. Νομαρχίας).


Στην αιμοδοσία μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι αιμοδότες, ανεξάρτητα από το εάν ανήκουν ή όχι σε κάποιο σύλλογο.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι κατά τη θερινή περίοδο, οι ανάγκες για αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες, σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά σε αυτή την προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης. 

Η εθελοντική προσφορά  αίματος  είναι  μια   ύψιστη   πράξη  αγάπης και προσφοράς.  Οι  Εθελοντές  Αιμοδότες   με τη  συστηματική  προσφορά τους  αποδεικνύουν  την  ευαισθησία   και  την  ανθρωπιά   τους και προσφέρουν  δώρο  ζωής   σε  συνανθρώπους   τους  που  το  έχουν  ανάγκη.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του Δόκιμου Ανθυποπυραγού Μουζακίτη Αριστείδη που, πρόσφατα, έχασε τη ζωή του στο καθήκον.