Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Οι νέες θέσεις εργασίας στα Ιόνια νησιά

Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων & Επιχειρήσεων του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society σας ενημερώνει για θέσεις εργασίας στα Ιόνια Νησιά την εβδομάδα από 26/2/2018.
Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society προσπαθώντας να στηρίζει τους ανέργους στο νησί της Κέρκυρας τους ενημερώνει εβδομαδιαίως για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν, τόσο στο δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα. Αυτή είναι μία πρωτοβουλία του Οργανισμού μας έτσι ώστε οι άνεργοι να μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένες θέσεις εργασίας που υπάρχουν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του νησιού, για να μπορούν να έχουν πιο εύκολη πρόσβαση στην εύρεση εργασίας.

Στον Πίνακα Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της εβδομάδας αυτής μπορείτε να πληροφορηθείτε για την προκήρυξη 3Κ 2018 για τις 8.166 μόνιμες προσλήψεις στους δήμους. Ενημερωθείτε για τις θέσεις που αφορούν το Δήμο Κέρκυρας.
Επίσης, Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού και της εστίασης ξεκίνησαν ήδη να εκδηλώνουν ενδιαφέρον αναζήτησης προσωπικού με σκοπό την επάνδρωση των καταστημάτων και των επιχειρήσεών τους για τη σεζόν 2018.
Τέλος, στην πληροφορία της εβδομάδας ενημερωθείτε για την πληρωμή ΚΕΑ για το μήνα Φεβρουάριο.
Αρκετές ειναι οι θέσεις εργασίας ανοικτες για αποστολή βιογραφικού στην Fraport αυτη την περίοδο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας περίπου 17 ειδικότητες για προσλήψεις είναι ανοικτές.
Δείτε αναλυτικά, στο pdf:ΕΔΩ